Paste Umeboshi
Descriere
Pasta Mitoku Umeboshi este o prună necoaptă, fermentată timp de 2 ani, astfel că capătă o aromă acrișoară și sărată.
Indicație
Proprietățile umeboshi, deoarece stimulează intestinul, ficatul și vezica biliară, acest lucru se explică deoarece are capacitatea de a ne alcaliniza sângele și de a ne crește apărarea prin reglarea pH-ului.
Mod de preluare
Se recomandă prepararea prin îndepărtarea sâmburului din pruna ume și măcinarea pulpei prunei. Eficacitatea pastei umeboshi este aceeași cu cea a umeboshi-ului de prune, putând fi folosită în aceleași scopuri.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Frunze de Shiso, prune Ume.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.3 G
-
Acizi grași saturați0.3 G
-
Carbohidrați / carbohidrați0.9 G
-
Zaharuri0.2 G
-
Fibre dietetice4 G
-
Proteinele1.2 G
-
Sare16.3 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.