Pastă Umeboshi
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Organic
-
Vegetarian1
Descriere
Pastă Mimasa Umeboshi, prune Umé fermentate cu sare de mare zdrobită. Opțiune bună de a consuma acest aliment într-un mod diferit: în sos, ca sos de salată.
100% vegetal.
Indicație
Pasta Umeboshi, cunoscută și sub numele de bainiku, se prepară prin îndepărtarea sâmburului din pruna ume și măcinarea pulpei prunei. Provine de la umé care nu îndeplinesc condițiile de dimensiune și formă cerute de piață. Deoarece eficacitatea pastei umeboshi Mimasa este aceeași cu cea a umeboshi, aceasta poate fi folosită în aceleași scopuri.
Prezentarea în formă de paste vă permite să pregătiți cu ușurință condimente și sosuri. Utilizarea lui este mai convenabilă la prepararea sosurilor de salată, înlocuirea oțetului, pateurilor, întinse pe o felie de pâine etc. Diluând puțină pastă Mimasa umeboshi într-o cană de ceai Mimasa kukicha, obții un tonic excelent pentru organism care ajută digestia.
Mod de preluare
Luați o linguriță rasă direct sau întindeți-o pe o felie de pâine. Se poate folosi la prepararea de sosuri si vinegrete.
Ingrediente
Prune Umé 74%, sare de mare 16%, oțet umeboshi 10%.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Proteinele0.3 G
-
Grăsimi lipidice0.6 G
-
Carbohidrați / carbohidrați6.3 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Fibre dietetice5 G
-
Sare5 G
-
Valoare energetică24 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.