Mimasa
Pastă de soia și orez fermentată Shiro Miso
36,86 LEI
Ai nevoie de ajutor?

Pastă de soia și orez fermentată Shiro Miso

300 G
Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
Miso cu orz promovează prevenirea lipoproteinelor și a hipertensiunii arteriale, printre alte proprietăți. Mugi miso se face cu boabe de soia amestecate cu orz și se caracterizează prin aromă dulce, deși la prepararea sa se folosește și sare de mare. Koji (Aspergillus oryzae) este mai întâi amestecat cu orz și, după ce a fermentat, se alătură boabelor de soia. Procesul de fabricație este împărțit în patru etape: prima este prepararea koji, apoi prepararea boabelor de soia, procesul de amestecare a koji cu boabele de soia și, în final, fermentarea miso-ului. Soia se prepară prin spălare și înmuiere. Dimensiunea sa crește de 2,2 ori. Sunt apoi fierte la abur, lăsate să se răcească și amestecate cu koji și sare de mare. Întregul amestec este apoi zdrobit. MIMASA mugi miso fermentează timp de 18 luni după metode tradiționale vechi de secole, în butoaie de cedru la temperatura camerei. În timpul fermentației, enzimele și bacteriile koji sunt activate și pentru a preveni oxidarea, pietrele grele sunt plasate deasupra butoaielor pentru a zdrobi amestecul și a separa pasta de miso din aer și pentru a accelera fermentația. Pentru a face MIMASA mugi miso se folosesc doar ingrediente naturale (soia netransgenică, orz, apă, sare de mare, amidon de cartofi și sămânță de koji), pentru a căror cultivare nu s-au folosit îngrășăminte sau alte substanțe chimice. Rezultatul este un produs cu o aroma si calitate unica, foarte bogat in nutrienti.
Vizualizați descrierea
36,86 LEI
În stoc
Cumpără-l astăzi și primește-l de la
Nu putem confirma data livrării. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Puncte de fidelitate

Prin achiziționarea acestui produs, poți obține pentru următoarea ta comandă până la

puncte = dezmembrare

Cum funcționează?

Naturitas Club Câștigă puncte de fiecare dată când faci o achiziție Plasați comanda dvs. și veți obține 5 puncte de discount pentru fiecare LEI cheltuită. 1 LEI cheltuit = 5 puncte

Naturitas Club Primește puncte suplimentare pentru alte acțiuni Completează-ți profilul, abonează-te la newsletter-ul nostru sau evaluează produsele pe care le-ai comandat. Vei câștiga până la 50 de puncte pentru fiecare acțiune

Naturitas Club Răscumpără-ți punctele la următoarea comandă Și... primești o reducere automată când finalizezi comanda! 100 puncte: reducere de 1 LEI

Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
  • Plată sigură cu:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Retururi

Puteți returna produsul dacă nu a fost folosit și este în ambalajul său original.în termen de 14 zile de la data livrării confirmate al comenzii.

Vă vom explica cum funcționează returnările de comenzi pas cu pas:

  1. Vă rugăm să contactați departamentul nostru de servicii pentru clienți, indicând numărul comenzii.
  2. Împachetează și pregătește coletul.
  3. Livrați pachetul către transportator.
  4. Așteptați pentru restituirea sumei pe metoda dvs. de plată.

Cum pot solicita o rambursare?

Descriere

Întrebări și Răspunsuri (1)

Descriere

Miso cu orz promovează prevenirea lipoproteinelor și a hipertensiunii arteriale, printre alte proprietăți.

Mugi miso se face cu boabe de soia amestecate cu orz și se caracterizează prin aromă dulce, deși la prepararea sa se folosește și sare de mare.

Koji (Aspergillus oryzae) este mai întâi amestecat cu orz și, după ce a fermentat, se alătură boabelor de soia.

Procesul de fabricație este împărțit în patru etape: prima este prepararea koji, apoi prepararea boabelor de soia, procesul de amestecare a koji cu boabele de soia și, în final, fermentarea miso-ului. Soia se prepară prin spălare și înmuiere. Dimensiunea sa crește de 2,2 ori. Sunt apoi fierte la abur, lăsate să se răcească și amestecate cu koji și sare de mare. Întregul amestec este apoi zdrobit.

MIMASA mugi miso fermentează timp de 18 luni după metode tradiționale vechi de secole, în butoaie de cedru la temperatura camerei. În timpul fermentației, enzimele și bacteriile koji sunt activate și pentru a preveni oxidarea, pietrele grele sunt plasate deasupra butoaielor pentru a zdrobi amestecul și a separa pasta de miso din aer și pentru a accelera fermentația.

Pentru a face MIMASA mugi miso se folosesc doar ingrediente naturale (soia netransgenică, orz, apă, sare de mare, amidon de cartofi și sămânță de koji), pentru a căror cultivare nu s-au folosit îngrășăminte sau alte substanțe chimice.

Rezultatul este un produs cu o aroma si calitate unica, foarte bogat in nutrienti.

Mod de preluare

În mod tradițional, este luat în special ca condiment în supe, pateuri, leguminoase și cereale. Se adauga in mod normal cand am terminat de gatit un fel de mancare si am oprit focul.

Apoi diluăm o linguriță mică de MIMASA mugi miso per porție în supă sau bulion. Lăsăm să se odihnească câteva minute și putem servi. De asemenea, puteți pregăti pateuri delicioase amestecându-l cu tahini organic MIMASA și apă, sau folosiți-l ca dressing în sosuri.

Rețineți că nu este necesar să adăugați sare în MIMASA mugi miso, deoarece este deja un condiment care are sare. Prin urmare, este foarte greu ca MIMASA mugi miso să se strice, dar dacă locuim într-un loc cald este mai bine să-l punem la frigider odată ce recipientul a fost deschis. Fiind un ferment, nu trebuie fiert, altfel și-ar pierde proprietățile.

Ingrediente

Amestec de orez și boabe de soia fermentate.

SKU: LP-0125348
B9URVU85QLZ

Tabel nutrițional

  • Pentru 100 Grame
  • Grăsimi lipidice
    5.1 G
  • Acizi grași saturați
    0.7 G
  • Carbohidrați / carbohidrați
    22.1 G
  • Zaharuri
    18.6 G
  • Fibre dietetice
    0 G
  • Proteinele
    10.9 G
  • Sare
    5.31 G
  • Sodiu
    2.125 G
  • Valoare energetică
    190 Kcal

Specificații

  1. Nu există întrebări pentru acest articol încă.

Întrebări și Răspunsuri

1 întrebări

Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.