Pastă de soia cu orez alb
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara zahar adaugat
-
Fara drojdie
Descriere
Shiro Miso Sweet in a bag with a cap - Pasta de soia cu orez alb de la Terrasana este un condiment japonez usor si fara gluten, realizat autentic din boabe de soia fermentate si orez alb. Perioada de fermentație: 2-6 săptămâni.
Indicație
Shiro miso este făcut din boabe de soia organice și orez alb. Parțial pentru că procesul de fermentație durează doar două până la șase săptămâni, aroma este blândă și ușor dulce. Umami poate fi, de asemenea, gustat bine. Shiro miso este făcut autentic în Japonia, fermentează timp de 2-6 săptămâni și este 100% fără gluten. Se potrivește bine cu varză, legume asemănătoare morcovului și ghimbir, dar este și delicios în procesarea gustărilor și deserturilor (înghețată!). Shiro miso este adesea amestecat cu alte miso în Japonia. Shiro miso este cel mai blând dintre cele patru tipuri de miso.
Mod de preluare
Se recomandă folosirea a 1 lingură ca înlocuitor pentru un cub de bulion sau 200 ml de supă miso (uşoară). Utilizați ca bază pentru sos, marinată sau dressing sau utilizați la desert, înghețată sau hummus.
Condiții de depozitare
După deschidere, se păstrează la frigider până la 3 luni.
Ingrediente
Orez organic, apă, soia organică, sare de mare, ferment Koji.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Acizi grași saturați0.6 G
-
Zaharuri17.2 G
-
Fibre dietetice6.7 G
-
Carbohidrați / carbohidrați20.2 G
-
Grăsimi lipidice4.4 G
-
Proteinele10.9 G
-
Sare5.5 G
-
Valoare energetică177 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.