Pasata de rosii
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fabricat in italia
-
Bio-eco
Descriere
Piureul de roșii Elsa Nero este făcut din roșii cu tulpină lungă, care includ Coimbra, Ercole și alte soiuri cultivate de aproximativ 25 de ferme din Delta Po, între provinciile Ferrara și Ravenna.
Indicație
Soiurile de roșii pe care le-am ales pentru a face gama noastră de sosuri gata de utilizare se caracterizează prin pulpă fermă, bine structurată și o aromă dulce și delicată.
Roșiile, recoltate în lunile iulie, august și septembrie la nivelul corespunzător de coacere, sunt prelucrate în medie pentru a păstra aromele, aromele și proprietățile nutritive. După spălare și sortare, coaja se scoate de pe roșii cu abur, abia apoi roșiile se sfărâmă, se pasează și se concentrează. Produsul este adus la temperaturi ridicate, îmbuteliat și pasteurizat pentru a garanta stabilitatea în timp.
De la câmp până la procesare, calitățile organoleptice ale roșii sunt testate și verificate continuu pentru a vă oferi cea mai bună aromă posibilă.
Mod de preluare
Se recomanda consumul in 3-4 zile de la deschidere.
Condiții de depozitare
A se pastra la frigider dupa deschidere.
Ingrediente
Roșie.
Certificat
IT-BIO-009 Agricultură ItaliaTabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0 G
-
Acizi grași saturați0 G
-
Carbohidrați / carbohidrați5.3 G
-
Zaharuri4.4 G
-
Fibre dietetice2.7 G
-
Proteinele1.7 G
-
Sare0 G
-
Valoare energetică33 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.