Orez miso shiro și soia ecologică moale
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara lactoza
-
Fara conservanti
-
Fara zahar adaugat
-
Nepasteurizat
-
Bio-eco
Descriere
Organic Shiro miso este un miso de orez și soia. Este miso tipic Kyoto, motiv pentru care uneori este numit și miso Kyoto. Este misoul cel mai bogat în carbohidrați și cel mai puțin sare, deoarece este făcut cu o concentrație mai mare de orez decât soia, motiv pentru care este cel mai dulce dintre toate.
Indicație
Are o concentrație scăzută de sare și un timp de fermentare mai scurt. Este cel mai consumat miso din Europa deoarece aroma lui este mai blândă. Servește la creșterea aromei legumelor.
Mod de preluare
Se recomanda pentru supe blande si vara. Cea mai obișnuită modalitate este de a face supă miso, de a face sosuri sau ca înlocuitor de sare.
Condiții de depozitare
Pentru ca nu este pasteurizata, odata deschisa se pastreaza la frigider pentru o mai buna conservare.
Ingrediente
Soia*, Koji (orez*, koji-kin), sare de mare.
(*) din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice3.9 G
-
Acizi grași saturați0 G
-
Carbohidrați / carbohidrați30.6 G
-
Zaharuri0 G
-
Fibre dietetice0 G
-
Proteinele6.8 G
-
Sare7 G
-
Valoare energetică195 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.