Soia Hatcho Miso
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fără zahăr
-
Nepasteurizat
-
Bio-eco
Descriere
Pastă de soia din agricultura ecologică. Miso nepasteurizat, obținut printr-o fermentație naturală de 2 ani în butoaie de cedru. Această fermentație lungă îi conferă o aromă profundă și plină de Hatcho Miso. Usor de absorbit datorita fermentatiei.
Indicație
Miso este cea mai sănătoasă și mai ușoară modalitate de a asimila proteinele din soia. Întregul bob de soia este folosit la fabricarea sa, inclusiv pielea. Astfel, miso-ul are beneficiul suplimentar al unor substanțe precum saponina, acidul linoleic și lecitina.
Mod de preluare
Hatcho miso este recomandat pentru a asezona supe, pateuri, leguminoase și cereale.
Ingrediente
Soia* (65%), apă, sare de mare, făină de orz prăjită*, A. Oryzae. *Din agricultura ecologica.
Certificat
B.G.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice12 G
-
Acizi grași saturați2.1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați7.3 G
-
Zaharuri0.8 G
-
Fibre dietetice8.8 G
-
Proteinele23 G
-
Sare8.8 G
-
Valoare energetică247 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.