sare nigari
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Nigari este în principal clorură de magneziu, iar clorura de magneziu formează ulterior cristale de clorură de natriu. Apa de mare este filtrată și concentrată. Imediat ce se formează cristalele de clorură de natriu, cristalele și apa sunt separate cu ajutorul unei centrifuge. Apa este încălzită și apoi răcită, astfel încât cristalele de clorură de magneziu să se depună. Stratul Nigari format este apoi rupt în bucăți. Aceasta este o clorură de magneziu de cea mai înaltă calitate.
Mod de preluare
Utilizați ca coagulant de tofu. Proporția este de o linguriță (15 g) pentru fiecare litru de băutură din soia.
Condiții de depozitare
A se pastra la loc racoros (sub 18ºC), uscat, ferit de razele soarelui si izolat de sol. A se consuma de preferinta inainte de data indicata pe ambalaj.
Ingrediente
Yoshikawa Nigari (clorură de magneziu).
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.