Sake pentru gătit
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Fara conservanti
-
Fara aditivi
-
Fara sare
-
Fara zahar adaugat
Descriere
Sakeul de gătit Kensho este un sake junmai fermentat natural. Datorită conținutului său de alcool de 13%, care se evaporă la gătit și păstrează umami natural al sake-ului fără aditivi.
Mod de preluare
Se recomandă accentuarea savoare a preparatelor, fragezirea cărnii și peștelui și îndepărtarea aromei excesive din carne și pește.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Odată deschis, păstrați la frigider între 2 și 6ºC.
Ingrediente
Apă, koji (orez* + aspergillus oryzae) și orez*. *Din agricultura ecologica.
(*) Orez din Delta Ebrului.
Tabel nutrițional
-
Pentru 15 Mililitru
-
Grăsimi lipidice0 G
-
Acizi grași saturați0 G
-
Carbohidrați / carbohidrați0.74 G
-
Zaharuri0 G
-
Fibre dietetice0 G
-
Proteinele0.06 G
-
Sare0 G
-
Valoare energetică16 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.