Rădăcină de Kuzu sălbatică din Japonia Bio
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Kuzu din Japonia Bio de la Mitoku este folosit la prepararea bauturilor medicinale si, de asemenea, in gatit, are proprietati la fel de diverse precum ameliorarea diareei sau ajutarea la renuntarea la tutun si chiar la alcool.
Indicație
Este un produs asiatic care provine din procesul de colectare, spălare și uscare a unei serii de rădăcini vulcanice naturale. Este de obicei folosit pentru a atenua efectele sindromului de sevraj la fumători și alcoolici sistem.
Aviz ecologic: FR-BIO-01
Mod de preluare
Se recomanda ca bautura medicinala: o lingurita de desert se dilueaza la rece in putin peste jumatate de pahar de apa. Apoi se pune la foc mic câteva minute până avem un fel de cremă transparentă, se ia caldă și putem bea 2 sau 3 căni pe zi, iar o altă formulă este să facem la fel dar în loc de apă folosiți ceai trei ani sau kukicha, care va crește efectul alcalinizant. Și în utilizări culinare: capacitatea sa de a se îngroșa, textura sa gelatinoasă și absența aromei și glutenului îl fac foarte recomandat pentru sosuri, umpluturi de plăcinte, tocane, trebuie să dizolvi kuzu-ul cu puțină apă (rece) și apoi să-l adaugi la gătirea (cel puțin cu câteva minute înainte de a stinge focul), ca referință putem spune că o linguriță de kuzu echivalează cu o lingură de făină de porumb.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Kudzu / Pueraria lobata, pudră de rădăcină de kuzu sălbatic.
Certificat
JP-BIO-003 Certificat ecologic.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.2 G
-
Carbohidrați / carbohidrați84.7 G
-
Proteinele0.3 G
-
Valoare energetică342 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.