Oțet de orez brun
Economisește cu aceste pachete
Descriere
În timp ce majoritatea mirinului de astăzi conține zahăr și conservanți, orezul nostru este fermentat în mod natural cu koji doar din orez și se adaugă puțină sare la sfârșitul procesului. Mirin este folosit pentru a îndulci și oferă o profunzime de aromă.
Mod de preluare
Dulceața ușoară a lui Mirin echilibrează sosul de soia și este folosită pentru a îmbunătăți sosurile dulci și sărate, vinegrete, marinate și mâncăruri cu fructe de mare.
Ingrediente
Apă, orez (35%), orez de cultură, sare.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidiceG
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați0.7 G
-
ZaharuriG
-
Fibre dieteticeG
-
Proteinele0.8 G
-
Sare0.03 G
-
Valoare energetică18 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.