Miso organic din orz
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Momeala miso Danival este rezultatul unei duble fermentații naturale
Indicație
Prima fermentație aerobă (inocularea cerealelor de către ciuperca Aspergillus oryzae cu circulație a aerului) durează 3 zile și asigură koji-ul, a doua fermentație anaerobă (fără circulație a aerului) este mai lungă. Misourile din orz Danival sunt rafinate minim 6 luni pentru a le dezvolta toate aromele.
Mod de preluare
Condimente foarte sărate folosite în bucătăria asiatică. Este recomandat să utilizați miso așa cum ați folosi un condiment, cum ar fi muștarul. Este foarte practic in condimentarea sosurilor de salata, pe baza de supe, bineinteles, dar si in pregatirea preparatelor gatite.
Condiții de depozitare
Înainte de deschidere: BBD = 3 ani de la data fabricației. Depozitare uscată la temperatura camerei pozitive. După deschidere: A se păstra la frigider după deschidere și a se consuma în decurs de 6 luni.
Ingrediente
Apă, soia franceză, sare de mare atlantică nerafinată, enzimă, miso pasteurizat, orz perlat.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice6.5 G
-
Acizi grași saturați0.8 G
-
Carbohidrați / carbohidrați10.8 G
-
Zaharuri5.6 G
-
Fibre dietetice4.7 G
-
Proteinele9.8 G
-
Sare8.3 G
-
Valoare energetică151 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.