Miso organic de orez brun Genmai
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Bio-eco
Descriere
Orezul miso Danival este rezultatul fermentației naturale.
Indicație
Prima fermentație aerobă (inocularea cerealelor de către ciuperca Aspergillus oryzae cu circulație a aerului) durează 3 zile și asigură koji-ul.
A doua fermentație anaerobă (fără circulație a aerului) este mai lungă. Misourile de orez DANIVAL sunt rafinate cel putin 6 luni pentru a le dezvolta toate aromele.
Mod de preluare
Condimente foarte sărate folosite în bucătăria asiatică. Este recomandat să utilizați miso așa cum ați folosi un condiment, cum ar fi muștarul. Este foarte practic in condimentarea sosurilor de salata, pe baza de supe, bineinteles, dar si in pregatirea preparatelor gatite.
Condiții de depozitare
Înainte de deschidere: BBD = 3 ani de la data fabricației. Depozitare uscată la temperatura camerei pozitive. După deschidere: A se păstra la frigider după deschidere și a se consuma în decurs de 6 luni.
Ingrediente
Apă, soia franceză, orez rotund, sare nerafinată de mare a Atlanticului, enzimă.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice6.7 G
-
Acizi grași saturați1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați9 G
-
Zaharuri3 G
-
Fibre dietetice3.4 G
-
Proteinele9.7 G
-
Sare8.3 G
-
Valoare energetică145 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.