Miso de orez brun Genmai
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Miso de Orez Brun Genmai de la La Finestra Sul Cielo este rezultatul unei maturări binecunoscute, cu o durată de aproximativ un an, a boabelor de soia, sărurilor și cerealelor, efectuată în cuve mari de cedru.
Indicație
Acest procedeu dă naștere unei paste întunecate și gustoase care se folosește în principal împreună cu cuburile de bulion la prepararea supelor, a sosurilor și a diverselor condimente. Johsen Rice Miso, produs cu boabe de soia, orez brun și sare, are o aromă pură și intensă.
Mod de preluare
Se recomandă să-l adăugați la sfârșitul gătitului în supe fără să-l fierbeți. Misoul este deja sărat, așa că nu este necesar să adăugați sare în preparatele preparate cu acest aliment. Eventuala aparitie a unor cocoloase limpezi la suprafata se datoreaza prezentei unui aminoacid (tirozina) care se dezvolta in mod natural in miso fermentat.
Precauții
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Soia* (47%), orez brun* (33%), sare de mare, apă, spori de koji (Aspergillus oryzae).
*Din agricultura ecologica
Certificat
IT-BIO-014 Agricultura non-UE
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică158 Kcal
-
Grăsimi lipidice6.1 G
-
Acizi grași saturați0.1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați10.4 G
-
Zaharuri7 G
-
Fibre dietetice4.5 G
-
Proteinele12 G
-
Sare12.007 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.