Lev’quinoa
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Fabricat în franța
Descriere
Lev'quinoa de la Ma Vie sans Gluten este un dospit fermentabil care poate fi folosit cu orice amestec de faina si/sau amidon... Pe langa faptul ca ofera gust, permite, datorita drojdiei pe care o contine, sa iti faci fara gluten. pâinea și brioșurile se ridică. Punga este potrivită pentru utilizarea a 1 kg de făină(e).
Mod de preluare
Se recomandă utilizarea pentru prepararea pâinii organice fără gluten: 500g făină(e) fără gluten + 25g lev'quinoa + 10g sare + 450-500ml apă călduță.
Amesteca ingredientele intr-un castron de salata cu o lingura de lemn pentru a obtine un aluat moale dar nu lipicios. Se toarnă aluatul într-o formă de prăjitură unsă cu ulei și se lasă la crescut 1 oră și 30 de minute sub o cârpă umedă (la o temperatură de 22°C). Preîncălziți cuptorul la 200-230°C (th 7-8) 4 Gatiti 30-40 min. Perfect manual sau in masina de paine cu programul special de paine fara gluten.
Condiții de depozitare
Păstrați după deschidere, închideți bine punga și protejați de umiditate.
Ingrediente
Aluat organic din (quinoa bio (40%) si orez bio) deshidratat si devitalizat din fermentatie naturala, drojdie selectata.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică367 Kcal
-
Grăsimi lipidice5.3 G
-
Acizi grași saturați0.7 G
-
Carbohidrați / carbohidrați55.4 G
-
Zaharuri4.7 G
-
Fibre dietetice9.8 G
-
Proteinele19.5 G
-
Sare0.02 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.