Ma Vie sans Gluten
Lev’quinoa
15,58 LEI
Va fi disponibil în curând.
Ai nevoie de ajutor?

Lev’quinoa

50 G
Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
Lev'quinoa de la Ma Vie sans Gluten este un dospit fermentabil care poate fi folosit cu orice amestec de faina si/sau amidon... Pe langa faptul ca ofera gust, permite, datorita drojdiei pe care o contine, sa iti faci fara gluten. pâinea și brioșurile se ridică. Punga este potrivită pentru utilizarea a 1 kg de făină(e).
Vizualizați descrierea
15,58 LEI
Va fi disponibil în curând.

Puncte de fidelitate

Prin achiziționarea acestui produs, poți obține pentru următoarea ta comandă până la

puncte = dezmembrare

Cum funcționează?

Naturitas Club Câștigă puncte de fiecare dată când faci o achiziție Plasați comanda dvs. și veți obține 5 puncte de discount pentru fiecare LEI cheltuită. 1 LEI cheltuit = 5 puncte

Naturitas Club Primește puncte suplimentare pentru alte acțiuni Completează-ți profilul, abonează-te la newsletter-ul nostru sau evaluează produsele pe care le-ai comandat. Vei câștiga până la 50 de puncte pentru fiecare acțiune

Naturitas Club Răscumpără-ți punctele la următoarea comandă Și... primești o reducere automată când finalizezi comanda! 100 puncte: reducere de 1 LEI

Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
  • Plată sigură cu:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Retururi

Puteți returna produsul dacă nu a fost folosit și este în ambalajul său original.în termen de 14 zile de la data livrării confirmate al comenzii.

Vă vom explica cum funcționează returnările de comenzi pas cu pas:

  1. Vă rugăm să contactați departamentul nostru de servicii pentru clienți, indicând numărul comenzii.
  2. Împachetează și pregătește coletul.
  3. Livrați pachetul către transportator.
  4. Așteptați pentru restituirea sumei pe metoda dvs. de plată.

Cum pot solicita o rambursare?

Valori ale produsului

  • Fara gluten
  • Fabricat în franța

Descriere

Întrebări și Răspunsuri (0)

Descriere

Lev'quinoa de la Ma Vie sans Gluten este un dospit fermentabil care poate fi folosit cu orice amestec de faina si/sau amidon... Pe langa faptul ca ofera gust, permite, datorita drojdiei pe care o contine, sa iti faci fara gluten. pâinea și brioșurile se ridică. Punga este potrivită pentru utilizarea a 1 kg de făină(e).

Mod de preluare

Se recomandă utilizarea pentru prepararea pâinii organice fără gluten: 500g făină(e) fără gluten + 25g lev'quinoa + 10g sare + 450-500ml apă călduță.

Amesteca ingredientele intr-un castron de salata cu o lingura de lemn pentru a obtine un aluat moale dar nu lipicios. Se toarnă aluatul într-o formă de prăjitură unsă cu ulei și se lasă la crescut 1 oră și 30 de minute sub o cârpă umedă (la o temperatură de 22°C). Preîncălziți cuptorul la 200-230°C (th 7-8) 4 Gatiti 30-40 min. Perfect manual sau in masina de paine cu programul special de paine fara gluten.

Condiții de depozitare

Păstrați după deschidere, închideți bine punga și protejați de umiditate.

Ingrediente

Aluat organic din (quinoa bio (40%) si orez bio) deshidratat si devitalizat din fermentatie naturala, drojdie selectata.

SKU: LP-0001499
BI3U6O0PHLZ

Tabel nutrițional

  • Pentru 100 Grame
  • Valoare energetică
    367 Kcal
  • Grăsimi lipidice
    5.3 G
  • Acizi grași saturați
    0.7 G
  • Carbohidrați / carbohidrați
    55.4 G
  • Zaharuri
    4.7 G
  • Fibre dietetice
    9.8 G
  • Proteinele
    19.5 G
  • Sare
    0.02 G

Specificații

  1. Nu există întrebări pentru acest articol încă.

Întrebări și Răspunsuri

Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.