Kuzu Bio
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Kuzu este rădăcina procesată a Pueraria Thumbergiana. Prepararea kuzu constă în izolarea amidonului, eliminarea fibrelor și impurităților și în final uscarea lui în aer liber. Acest produs ofera garantia ca nu are amestecuri de nici un fel, deci efectele sale sunt asigurate.
Indicație
Se prepară din rădăcini cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani și cântărind aproximativ 10 kg. Aceste caracteristici sunt optime pentru producția de cea mai bună calitate.
Odată colectate, rădăcinile de kuzu sunt măcinate și apoi spălate cu apă rece de mai multe ori pentru a le curăța de impurități până când apa curge limpede. În cele din urmă, kuzu-ul este complet uscat, lăsându-l să se odihnească timp de o lună și jumătate. Rezultatul este un kuzu de înaltă calitate și textură fermă. Puritatea și culoarea sa albă intensă sunt exclusive, rezultatul calității rădăcinii și al tehnicilor tradiționale folosite la prepararea acesteia.
Mod de preluare
Se recomanda 2 lingurite intr-o cana de apa si se fierbe 1 minut pana devine gelatinos. Se serveste imbracat cu cateva picaturi de tamari. Se poate adauga si in supe, creme, sosuri si deserturi, pentru a le da consistenta si netezime.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Pueraria thumbergiana și pueraria hirsuta matsum rădăcină din agricultura ecologică.
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Carbohidrați / carbohidrați84 G
-
Sare0.02 G
-
Sodiu0.02 G
-
Valoare energetică336 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.