Kuzu
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara zahar adaugat
-
Fara drojdie
-
Fara sare adaugata
Descriere
Kuzu alb este un puternic agent de îngroșare a legumelor care este făcut din amidon din planta kuzu. Oferă consistență în supe, sosuri și deserturi (fierbinți). Aromă neutră.
Indicație
Kuzu este un agent eficient de îngroșare a legumelor, care este făcut din amidon din planta kuzu. În Japonia este folosit în mod obișnuit în supe, sosuri și deserturi (fierbinți). În plus, nu modifică aroma rețetei. Kuzu are și putere de îngroșare în preparatele acide, ceea ce nu este cazul amidonului de porumb. Este fără gluten și vegan! Kuzuul alb se spală și se filtrează, aroma este neutră și are o putere de îngroșare puțin mai mare decât kuzuul gri.
Mod de preluare
Se recomandă utilizarea a 10 g de kuzu pentru fiecare 250 ml de lichid. Se dizolva in 2-3 linguri de apa rece inainte de utilizare. Utilizați 50 g de kuzu la 400 ml de lichid pentru a face o budincă.
Condiții de depozitare
A se pastra dupa deschidere ermetica intr-un loc uscat, intunecat, la temperatura camerei (maxim 20°C).
Ingrediente
Kuzu* (Japonia)
(*) Fermă organică
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Carbohidrați / carbohidrați84 G
-
Sare0.1 G
-
Grăsimi lipidiceG
-
Acizi grași saturațiG
-
ZaharuriG
-
Fibre dieteticeG
-
ProteineleG
-
Valoare energetică336 Kcal
-
Sodiu40 Mg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.