Kuzu
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fără zahăr
-
Fara lactoza
Descriere
Kuzu Sakai constă din pudră de rădăcină de săgeată din Japonia.
Arrowroot este o plantă tropicală din care se extrage amidonul său pentru a fi folosit în preparate culinare ca agent de îngroșare.
Proprietățile lui Sakai Kuzu
Pudra de Kuzu este un clasic macrobiotic, ideal pentru utilizare ca agent de ingrosare natural, incolor si cu mare putere nutritiva.
Amidonul Kuzu este, de asemenea, o alternativă bună la făinurile și agenții de îngroșare clasici, deoarece nu conține gluten.
Cum să iei Kuzu din Sakai?
Puteți folosi pudra de kuzu pentru a da textura și grosimea dorite cremelor și sosurilor dumneavoastră.
În plus, Sakai oferă o altă metodă de utilizare : dizolvați o parte Kuzu în 7 părți apă în apă rece și fierbeți la foc mic timp de 3 minute.
Ingrediente
Ipomoea batatas (cartof dulce)
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.2 G
-
Acizi grași saturați0 G
-
Carbohidrați / carbohidrați82 G
-
Zaharuri82 G
-
Proteinele0.1 G
-
Sare0 G
-
Valoare energetică332 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
4 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.