Kuzu
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
De ce să luați Kuzu de la Biocop?
Kuzu de la Biocop este folosit in mod traditional ca agent de ingrosare in mancarea traditionala orientala si, de asemenea, pentru a proteja mucoasa digestiva.
Proprietățile lui Kuzu de la Biocop
Kuzu de la Biocop este un agent de îngroșare japonez. Toate ingredientele sale provin din agricultura ecologică, deci este foarte sănătos. Un agent de îngroșare biologic, vegan, care nu conține zaharuri adăugate.
Beneficiile Kuzu de la Biocop
Kuzu de la Biocop este un agent de ingrosare care protejeaza mucoasa digestiva, ajuta la regenerarea florei intestinale si actioneaza si ca un regulator.
Cum să luați Kuzu de la Biocop?
Se recomandă dizolvarea a 1-2 linguri de desert de kuzu per cană. Se poate adauga in supe, creme, creme, infuzii si se gateste la foc mic pana devine translucida.
Precauții
Poate contine urme de soia, gluten, nuci, arahide si lupini.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Odată deschis produsul, pentru cea mai bună conservare, păstrați recipientul închis ermetic.
Ingrediente
Amidon din rădăcină de Kuzu pueraria lobata*
*din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-019-CT Agricultură Japonia
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.2 G
-
Acizi grași saturați0 G
-
Carbohidrați / carbohidrați84.7 G
-
Zaharuri0 G
-
Fibre dietetice0 G
-
Proteinele0.3 G
-
Sare0.05 G
-
Valoare energetică342 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.