Kome Miso nepasteurizat
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Organic
-
Vegetarian1
Kome Miso nepasteurizat recenzii
Bază în 1 recenzie
-
5 stele1
-
4 stele0
-
3 stele0
-
2 stele0
-
1 stea0
Descriere
Mimasa Kome Miso nepasteurizat este o pastă de soia și orez fermentată cu semințe de koji în cuve de lemn timp de 18 luni. Este cel mai dulce dintre Misos. Nepasteurizat. În mod tradițional, misourile sunt folosite pentru întărirea intestinului și regenerarea florei intestinale.
Mod de preluare
Se recomanda diluarea a 1 lingurita de Miso intr-o cana de bulion fierbinte. De asemenea, puteți pregăti pateuri delicioase amestecându-l cu Tahin (pastă de susan) și apă, sau folosiți-l ca dressing în sosuri. Nu fierbeți pentru a-și păstra toate proprietățile. Odată deschis, se păstrează la frigider.
Ingrediente
Soia netransgenică (43,06%), orez (35,23%), sare de mare (16,64%), apă (3,13%), sămânță de Koji (0,004%), cartofi (0,039%).
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Proteinele12.8 G
-
Grăsimi lipidice5.1 G
-
Acizi grași saturați0.6 G
-
Carbohidrați / carbohidrați19.3 G
-
Zaharuri9.2 G
-
Sare3.66 G
-
Valoare energetică161 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.