Ketjap Manis indonezian
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara drojdie
Descriere
Pregătiți un satay de legume? Un bami gustos sau orez prajit? Atunci nu trebuie să lipsească un bun ketjap manis. Această marinadă completă ar trebui să fie în fiecare dulap de bucătărie. Un condiment asiatic autentic, care este întotdeauna bun.
Indicație
În Indonezia ei știu asta de mult timp. Acest sos dulce de soia este folosit pentru a aroma tofu sau tempeh, dar o stropire intr-o supa sau sos da o nota orientala oricarui fel de mancare. Cel mai special este că acest sos dulce de soia este îndulcit cu zahăr din floare de cocos, un tip de zahăr cu IG (indice glicemic) scăzut.
Mod de preluare
Se recomandă să asezonați înlocuitorii de carne, preparatele cu orez și tăiței cu această marinadă delicioasă.
Condiții de depozitare
Agitați înainte de utilizare. A se pastra la frigider dupa deschidere.
Ingrediente
Zahăr din flori de cocos* (Indonezia), apă (Olanda), sirop de tapioca* (Belgia), Tamari* (soia*, apă, sare de mare, shochu* sărat (apă, orez*, sare, ferment koji), ferment Koji ( Japonia), oțet de vin alb* (Spania), sare de mare (Țările de Jos), agent de îngroșare: amidon de porumb*, pudră de ghimbir* (India).
(*) Fermă organică.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.06 G
-
Acizi grași saturați0.03 G
-
Carbohidrați / carbohidrați53.7 G
-
Zaharuri43.19 G
-
Fibre dietetice0.77 G
-
Proteinele0.89 G
-
Sare3.26 G
-
Valoare energetică220 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.