Kappa pudră texturantă fără gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
Descriere
Kappa Gluten-Free Texturizing Powder de la Dayelet este o polizaharidă complexă de extracție naturală, purificată catalitic din alge roșii, din care se obțin fibre alimentare numite caragenani.
Indicație
Cele mai importante proprietăți ale Dayelet Kappa sunt două, interacționând cu proteinele alimentare (în special cu cazeinele lactate), astfel încât acesta construiește o plasă sau cadru intern în aliment care stabilizează toate componentele sale, inclusiv apa (doză 0,5% în apă și 0,2% în lapte); și se lucrează interschimbabil cu zahăr și sare.
Mod de preluare
Se recomanda dizolvarea treptat la rece impreuna cu alte solide, cu agitare rapida pentru a evita gumele si apoi gelificarea incalzindu-l in prealabil la (80ºC), cu o prima fierbere sau in cuptorul cu microunde la temperatura maxima timp de 2 minute.
Se mai foloseste si pentru cresterea vascozitatii sosurilor si pentru restructurarea texturilor din ingrediente zdrobite in prealabil, pentru carne procesata, jeleuri de patiserie, gemuri, creme, creme, cas, creme, soareci, inghetate si tot felul de deserturi lactate.
Ingrediente
Alge roșii purificate catalitic.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică118 Kcal
-
Grăsimi lipidice0 G
-
Acizi grași saturați0 G
-
Carbohidrați / carbohidrați3 G
-
Zaharuri3 G
-
Fibre dietetice53 G
-
Proteinele0 G
-
Sare1.3 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.