Hatcho Miso Bio
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Hatcho Miso este cel mai vechi soi de Miso și este făcut cu soia și sare. Este de culoare închisă și are o aromă foarte intensă.
Mod de preluare
Adăugați la sfârșitul gătitului supele fără a le fierbe. Misoul este deja sărat, așa că nu este necesar să adăugați sare în preparatele preparate cu acest aliment. Eventuala aparitie a unor cocoloase limpezi la suprafata se datoreaza prezentei unui aminoacid (triozina) care se dezvolta in mod natural in misoul fermentat.
Precauții
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina soarelui si umiditate. Odată deschis, se păstrează la frigider.
Ingrediente
Soia integrală fermentată* (58%), apă, sare de mare, făină de soia prăjită*.
* din agricultura ecologica
Certificat
IT-BIO-014 Agricultura non-UE
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Carbohidrați / carbohidrați11.1 G
-
Proteinele22.4 G
-
Grăsimi lipidice6.6 G
-
Acizi grași saturați0.9 G
-
Fibre dietetice7.7 G
-
Zaharuri0.6 G
-
Sare9.48 G
-
Valoare energetică209 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.