Gumă Xanthan fără gluten
35 G
Chefdelice Gluten-Free Xanthan Gum este un aditiv care este utilizat în produse de patiserie, înghețată și băuturi ca agent de stabilizare sau de îngroșare.
Vizualizați descrierea
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara alergeni
Descriere
Chefdelice Gluten-Free Xanthan Gum este un aditiv care este utilizat în produse de patiserie, înghețată și băuturi ca agent de stabilizare sau de îngroșare.
Indicație
Ideal pentru produse de patiserie, cofetărie și produse de patiserie.
Mod de preluare
Se recomanda dizolvarea la cald sau la rece, amestecand continuu pana la hidratarea completa.
Ingrediente
Gumă xantan.
SKU: LP-0001176
B5MFAMW20XI
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.