Gumă xantan
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
Descriere
Este un carbohidrat care se obtine industrial din dextroza fermentata de o bacterie din familia Xanthomonas. Se prezintă sub formă de pulbere fină, ușor galbenă.
Indicație
Guma Xanthan este o polizaharidă cu mare capacitate de hidratare și stabilizare a lichidelor, motiv pentru care este utilizată într-un număr mare de alimente din panificație, patiserie, înghețată, băuturi, deserturi lactate.
Mod de preluare
Este recomandat pentru utilizare in gastronomie, se foloseste in spume, dressinguri, sosuri, supe, branza procesata, hamburgeri, retete fara gluten etc. În sferificări, doza medie este (0,3%) (3 grame pe litru de lichid).
Ingrediente
gumă xantan
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică335.4 Kcal
-
Grăsimi lipidice0 %
-
Acizi grași saturați0 G
-
Carbohidrați / carbohidrați73 %
-
Zaharuri0 G
-
Fibre dietetice73 %
-
Proteinele7 %
-
Sare7.3 %
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.