Genmai Miso nepasteurizat Organic
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara lactoza
-
Nepasteurizat
-
Bio-eco
-
Sticla de sticla
-
Am citit multe despre cât de bine este să bei Miso pentru sănătatea ta, trebuie să fie nepasteurizat, așa că l-am ales pe acesta, mi s-a părut bun, și mi-a plăcut foarte mult aroma. Fac bulion de legume Detox, si supe cu legume si le adaug miso, imi place mult. Am cumparat deja 3 sticle. Multumesc
Leí mucho sobre lo bueno que es tomar Miso para la salud, ha de ser sin pasteurizar, así que escogí este, me pareció bueno, y me ha gustado mucho el sabor. Hago caldos Detox de verduras, y sopas con verduras y les añado el miso, me gusta mucho. Ya he comprado 3 botes. Gracias
Tradus din naturitas.es
Vezi originalul -
Calitate pret, imbatabil! Îmi place savoarea pe care o oferă, pe lângă beneficii
Calidad precio, inmejorable! Me encanta el sabor que aporta, a más de los beneficios
Tradus din naturitas.es
Vezi originalul -
Misoul nepasteurizat este unul dintre alimentele fermentate pe care le consumăm cel mai mult acasă. Iarna il folosim in supe iar vara la prepararea sosurilor. Este important să nu-l gătiți pentru a nu-și pierde proprietățile.
Miso sin pasteurizar, es uno de los alimentos fermentados que más comemos en casa. En invierno lo usamos en sopas y en verano para hacer salsas. Es importante no cocinarlo para que no pierda sus propiedades.
Tradus din naturitas.es
Vezi originalul
Genmai Miso nepasteurizat Organic recenzii
Bază în 4 recenzii
-
5 stele3
-
4 stele1
-
3 stele0
-
2 stele0
-
1 stea0
Descriere
Miso organic nepasteurizat Genmai de la Naturitas, folosit în mod tradițional pentru prepararea supelor. Tipic bucatariei japoneze, este o pasta care se foloseste la asezonarea preparatelor precum sushi, carne sau salate dar, mai ales, la prepararea supelor.
Produs vegan, organic, fără lactoză, nepasteurizat.
Proprietățile lui Genmai miso
- Ajută sistemul digestiv.
- Alimente alcalinizante.
- Putere antioxidanta mare, favorizeaza eliminarea radicalilor liberi.
- Oferă proteine de calitate organismului.
Indicație
Origine Spania
Mod de preluare
- Pentru a face supă miso, adăugați o lingură pe cană de apă sau bulion. Este important să adăugați cu căldură oprită pentru a-și menține proprietățile probiotice și să amestecați bine pentru a dizolva miso-ul.
- Pentru a pregăti vinegrete, sosuri și tocane, oferă o mai mare profunzime de aromă.
Precauții
Poate contine urme de soia si cereale care contin gluten.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros, uscat, ferit de lumina soarelui. Odată deschis, se păstrează la frigider. Odată deschis, se consumă în decurs de 6 luni.
Ingrediente
Orez brun*, soia*, apă, sare de mare și koji-kin. (*)Ingrediente din agricultura ecologica
Certificat
ES-ECO-019-CT Agricultură UE/non-UE
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice6.6 G
-
Acizi grași saturați0 G
-
Carbohidrați / carbohidrați23.7 G
-
Zaharuri0 G
-
Fibre dietetice1 G
-
Proteinele13.1 G
-
Sare11 G
-
Valoare energetică209 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
5 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.