Gelatina instant fara gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
Descriere
Gelatina instantanee fără gluten Dayelet este o proteină care este extrasă prin hidroliza parțială a țesuturilor conjunctive (colagen) ale animalelor porcine (tip A).
Indicație
Se prezintă sub formă de pulbere fină albă.
Se dizolvă la rece cu amestecare, se îngroașă ca o foaie de gelatină, iar după 30 de minute se obțin mai multe geluri transparente, elastice și termoreversibile.
De asemenea, este posibilă îngroșarea, emulsionarea, lipirea și obținerea de filme și sisteme aerate. În deserturi se folosește de obicei în proporții cuprinse între 1% și 5%.
Mod de preluare
Se recomandă utilizarea în multiple aplicații, mousse, înghețată, semifreddoes, bezele, caș, în spume și geluri (de la 0,5 la 1,5%), jeleuri de gătit (supe, carne și pește), prăjituri cu flori decorative, dulciuri, produse de cofetărie și produse de patiserie creative.
Ingrediente
Gelatină 220, maltodextrină.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică355 Kcal
-
Grăsimi lipidiceG
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrațiG
-
ZaharuriG
-
Fibre dieteticeG
-
Proteinele88 G
-
Sare0.75 G
-
Amidon43 %
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
3 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.