Scortisoara de Ceylon macinata Eco
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara alergeni
-
Bio-eco
-
Fără bpa
Descriere
Scorțișoara de Ceylon măcinată ecologic este foarte diferită de scorțișoara Cassia și mult mai sănătoasă, în principal pentru că are niveluri scăzute de cumarină. Spre deosebire de Cassia Scorțișoară disponibilă în majoritatea magazinelor alimentare din întreaga lume, scorțișoară de Ceylon este prietenoasă cu ficatul.
Indicație
Scorțișoara de Ceylon este adesea numită scorțișoară adevărată datorită aromei sale sofisticate și capacității de a conferi o aromă impecabilă multor rețete. Are o aromă subtilă și o aromă rafinată și sofisticată în comparație cu scorțișoara Cassia.
Prelucrarea organică/eco a scorțișoarei de Ceylon necesită un artizan extrem de priceput și un proces intensiv de muncă pentru a produce un produs de calitate, fie el praf, batoane, dar rezultatul final este ceva care este apreciat atât pentru gust, cât și pentru sănătate.
Mod de preluare
Se recomanda condimentarea dupa gust. Smoothie-uri, sosuri, tajine, produse de patiserie, iaurt, cereale etc.
Ingrediente
Scorțișoară măcinată (100%)*.
(*) Din agricultura ecologica.
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.