Pasta de soia nepasteurizata
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Organic
-
Nepasteurizat
-
Bio-eco
Descriere
Hatcho Miso Strong - Pastă de soia (nepasteurizată) de la Terrasana este un condiment japonez puternic, fără gluten, care este făcut în mod tradițional din boabe de soia fermentate. Perioada de fermentare: 2 ani.
Indicație
Hatcho miso este un condiment japonez versatil, fără gluten, făcut din boabe de soia fermentate. Este unică și foarte puternică ca aromă datorită procesului autentic de producție și fermentație de nu mai puțin de 2 ani. Aroma puternică de umami face din hatcho miso o alternativă organică bună la cubul de bulion. În plus, este potrivită mai ales ca bază pentru supe (miso), sosuri și marinate. Delicios si pe paine, in combinatie cu unt de arahide. Hatcho miso este cel mai puternic dintre cele patru tipuri de miso.
Mod de preluare
Se recomandă să folosiți 1 lingură ca înlocuitor pentru un cub de bulion sau 200 ml de supă miso. Utilizați ca bază pentru sos, marinată sau dressing.
Condiții de depozitare
Dupa deschidere se pastreaza la frigider pana la data de expirare.
Ingrediente
Fasole de soia organică, apă, sare, făină de soia prăjită organică (Kosen), ferment Koji.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Acizi grași saturați0.9 G
-
Zaharuri0.6 G
-
Fibre dietetice7.7 G
-
Carbohidrați / carbohidrați11.1 G
-
Grăsimi lipidice6.6 G
-
Proteinele22.4 G
-
Sare9.6 G
-
Valoare energetică208 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.