Kuzu Bio
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fără zahăr
-
Fara lactoza
-
Bio-eco
Descriere
Kuzu bio de la Vegetalia este un condiment folosit pentru a îngroșa sosuri, creme sau alte preparate.
Indicație
Kuzu sau kudzu este un amidon obținut din rădăcinile plantei pueraria lobata, o plantă folosită pe scară largă în medicina tradițională chineză.
Mod de preluare
Se recomanda diluarea a 1 lingura de Kuzu intr-o cana cu apa rece. Se aduce la fierbere, amestecând constant, se fierbe timp de 1 până la 2 minute. Se foloseste si ca agent de gelificare in supe, sosuri si deserturi. Se recomanda diluarea
Precauții
Poate contine urme de gluten si soia.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Pueraria lobata Root Powder Eco.
Certificat
ES-ECO-021-EX
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.2 G
-
Acizi grași saturați0 G
-
Carbohidrați / carbohidrați84.7 G
-
Zaharuri0 G
-
Fibre dietetice0.3 G
-
Proteinele0.3 G
-
Sare0.01 G
-
Valoare energetică342.4 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.