baton de scortisoara Madagascar
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fără zahăr
-
Fara lactoza
-
Comerţ echitabil
-
Fara alergeni
-
Bio-eco
Descriere
Scorțișoara este obținută din coaja de hârtie maro a arborelui de scorțișoară tropical. Scorțișoara se extrage prin decojirea și frecarea celor mai mici ramuri. Cojile se rulează în batoane lungi și se lasă la fermentat timp de 24 de ore. Stratul exterior dur este separat de cel interior, care se rulează și se lasă să se usuce, dobândind culoarea caracteristică.
Indicație
Consumul zilnic de scorțișoară este surprinzător de benefic pentru organism și este foarte ușor să o încorporezi în dietă, de exemplu, prin stropirea unei cantități ușoare pe cafea.
Scorțișoara conține uleiuri esențiale, magneziu, flavonoide zinc și iod. Aceste substanțe favorizează circulația sângelui și îl fac un anticoagulant eficient. De asemenea, ajută la prevenirea acumulării excesive de trombocite în sânge și menține arterele curate, contribuind astfel la evitarea problemelor coronariene.
Condiții de depozitare
Depozitați la temperatura camerei.
Ingrediente
Baton de scortisoara (100%).
Certificat
FR-BIO-01
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.