Amidon de cartofi fără gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Vegetarian1
Descriere
Amidonul de cartofi fără gluten Dayelet este indicat în special tuturor persoanelor cu boală celiacă, intoleranță la gluten sau diete fără grâu sau diete de control al greutății.
Indicație
Se folosește cu diverse alimente precum tăiței, gumii, chipsuri de cartofi, cârnați, creme de patiserie, supe, sosuri, brânză rasă și mai ales în multe rețete fără gluten, înlocuind o parte din alte făinuri, reținând astfel mai multe lichide în gătit și obține o textură mai fragedă.
Mod de preluare
Se recomandă utilizarea ca agent de îngroșare.
Ingrediente
Amidon nativ din cartofi.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică340 Kcal
-
Grăsimi lipidice0.2 G
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați85 G
-
ZaharuriG
-
Fibre dieteticeG
-
Proteinele0.3 G
-
SareG
-
Amidon85 %
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.