Dayelet
Agent de crestere pentru produse de patiserie fara gluten
24,65 LEI
Ai nevoie de ajutor?

Agent de crestere pentru produse de patiserie fara gluten

300 G
Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
Agentul de ridicare sau booster pentru produse de patiserie fără gluten Dayelet se prezintă sub formă de pulbere albă, cu o reacție lentă și echilibrată în eliberarea de dioxid de carbon.
Vizualizați descrierea
24,65 LEI
În stoc
Cumpără-l astăzi și primește-l de la
Nu putem confirma data livrării. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Puncte de fidelitate

Prin achiziționarea acestui produs, poți obține pentru următoarea ta comandă până la

puncte = dezmembrare

Cum funcționează?

Naturitas Club Câștigă puncte de fiecare dată când faci o achiziție Plasați comanda dvs. și veți obține 5 puncte de discount pentru fiecare LEI cheltuită. 1 LEI cheltuit = 5 puncte

Naturitas Club Primește puncte suplimentare pentru alte acțiuni Completează-ți profilul, abonează-te la newsletter-ul nostru sau evaluează produsele pe care le-ai comandat. Vei câștiga până la 50 de puncte pentru fiecare acțiune

Naturitas Club Răscumpără-ți punctele la următoarea comandă Și... primești o reducere automată când finalizezi comanda! 100 puncte: reducere de 1 LEI

Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
  • Plată sigură cu:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Retururi

Puteți returna produsul dacă nu a fost folosit și este în ambalajul său original.în termen de 14 zile de la data livrării confirmate al comenzii.

Vă vom explica cum funcționează returnările de comenzi pas cu pas:

  1. Vă rugăm să contactați departamentul nostru de servicii pentru clienți, indicând numărul comenzii.
  2. Împachetează și pregătește coletul.
  3. Livrați pachetul către transportator.
  4. Așteptați pentru restituirea sumei pe metoda dvs. de plată.

Cum pot solicita o rambursare?

Valori ale produsului

  • Fara gluten

Descriere

Întrebări și Răspunsuri (2)

Descriere

Agentul de ridicare sau booster pentru produse de patiserie fără gluten Dayelet se prezintă sub formă de pulbere albă, cu o reacție lentă și echilibrată în eliberarea de dioxid de carbon.

Indicație

Funcția sa este de a crea suficient gaz pentru a menține aluatul stabil în timp ce se odihnesc și se toarnă în forme și apoi eliberează gazul încet, asigurând dezvoltarea echilibrată a maselor din cuptor. În acest fel, textura, spongiozitatea și conservarea se îmbunătățesc semnificativ. De asemenea, protejează smoothie-urile atunci când sunt lăsate în picioare mult timp înainte de coacere.

Mod de preluare

La copt se recomanda folosirea lui in multiple retete de pandispans, foi de pandispaniu, briose, briose, ladyfingers, plum cakes, shortbreads, aluaturi prajite etc.

Întotdeauna în doze de 10 până la 30 gamos per kilogram de făină, care se dozează deasupra sau se amestecă cu ea.

Condiții de depozitare

A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Ingrediente

Pirofosfat de sodiu, bicarbonat de sodiu, carbonat de calciu, sare și gumă xantană.

SKU: LP-0001292
B5Y0QIFFSMG

Tabel nutrițional

  • Pentru 100 Grame
  • Valoare energetică
    0 Kcal
  • Grăsimi lipidice
    0 G
  • Acizi grași saturați
    0 G
  • Carbohidrați / carbohidrați
    0 G
  • Zaharuri
    0 G
  • Fibre dietetice
    2 G
  • Proteinele
    0 G
  • Sare
    70 G

Specificații

  1. Nu există întrebări pentru acest articol încă.

Întrebări și Răspunsuri

2 întrebări

Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.