Agent de crestere pentru produse de patiserie fara gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
Descriere
Agentul de ridicare sau booster pentru produse de patiserie fără gluten Dayelet se prezintă sub formă de pulbere albă, cu o reacție lentă și echilibrată în eliberarea de dioxid de carbon.
Indicație
Funcția sa este de a crea suficient gaz pentru a menține aluatul stabil în timp ce se odihnesc și se toarnă în forme și apoi eliberează gazul încet, asigurând dezvoltarea echilibrată a maselor din cuptor. În acest fel, textura, spongiozitatea și conservarea se îmbunătățesc semnificativ. De asemenea, protejează smoothie-urile atunci când sunt lăsate în picioare mult timp înainte de coacere.
Mod de preluare
La copt se recomanda folosirea lui in multiple retete de pandispans, foi de pandispaniu, briose, briose, ladyfingers, plum cakes, shortbreads, aluaturi prajite etc.
Întotdeauna în doze de 10 până la 30 gamos per kilogram de făină, care se dozează deasupra sau se amestecă cu ea.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Pirofosfat de sodiu, bicarbonat de sodiu, carbonat de calciu, sare și gumă xantană.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică0 Kcal
-
Grăsimi lipidice0 G
-
Acizi grași saturați0 G
-
Carbohidrați / carbohidrați0 G
-
Zaharuri0 G
-
Fibre dietetice2 G
-
Proteinele0 G
-
Sare70 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.