Scorțișoară ecologică din Ceylon
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Sonnentor BIO Ground Ceylon Scorțișoară este un condiment obținut din coaja interioară a arborelui de scorțișoară. Are, de asemenea, o aromă dulce și blândă, cu note ușoare de portocală.
Acest condiment este indispensabil în bucătăriile noastre, deoarece condimentul aparține budincilor de orez, compoturi și prăjituri, dar este și acasă în mâncărurile arabe, etiopiene și indiene.
Scorțișoara este unul dintre condimentele cu cea mai mare putere antioxidantă datorită fenolilor pe care îi conține, ca și în vin, și flavonoidelor, prezente și în afine, conține și vitaminele B1 și C și minerale precum fosfor, calciu, fier și potasiu.
Proprietățile scorțișoarei de Ceylon:
- Ajută la tratarea bronșitei, tusei, răcelilor.
- Îmbunătățește digestia dificilă, flatulența, vărsăturile și arsurile la stomac.
- Furnizarea de căldură corpului face parte din faima sa de afrodisiac.
- Îmbunătățește circulația sângelui la nivelul extremităților.
- Reglează simptomele asociate cu menstruația.
- Ajută împotriva durerilor de cap.
- Îmbunătățește memoria și funcțiile cognitive.
- Regulator al nivelului de glucoză.
Mod de preluare
Excelent pentru a completa preparatele alimentare.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat. A se proteja de lumina soarelui.
Ingrediente
Scorțișoară de Ceylon măcinată.
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.