Drojdie de bere
Economisește cu aceste pachete
Descriere
Drojdia de bere are proteine naturale și mai multe vitamine B. Este produsă prin creșterea Saccharomyces cerevisiae în producția de bere. După fermentare, drojdia este separată de bere, uscată cu role și dezamărată.
Mod de preluare
Se recomanda administrarea a 2 linguri zilnic amestecate cu lapte, cereale sau suc. De asemenea, adăugați la rețetele de gătit și coacere pentru a crește conținutul nutrițional.
Precauții
În acest produs pot apărea variații naturale de culoare.
Condiții de depozitare
A se pastra la loc racoros si uscat dupa deschidere.
Ingrediente
Drojdie de bere (uscata, inactiva).
Tabel nutrițional
-
Pentru 2 Lingură
-
Grăsimi lipidice0.5 G
-
Acizi grași saturați0 G
-
Carbohidrați / carbohidrați7 G
-
Zaharuri0 G
-
Fibre dietetice5 G
-
Proteinele7 G
-
Sare0 G
-
Valoare energetică60 Kcal
-
Calciu46 Mg
-
Fier2 Mg
-
Potasiu291 Mg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.