Primeal
aluat bio
42,76 LEI

1 Unități în stoc

Ai nevoie de ajutor?

aluat bio

260 G
Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
Lev'blé BIO de la Priméal este realizat exclusiv cu ingrediente din agricultura ecologică: grâu și drojdie selectată. Această drojdie, în sinergie cu aluatul de grâu, va dezvolta în timpul fermentației arome foarte plăcute, dar necesită un timp de creștere adecvat.
Vizualizați descrierea
42,76 LEI
În stoc
Cumpără-l astăzi și primește-l de la
Nu putem confirma data livrării. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Puncte de fidelitate

Prin achiziționarea acestui produs, poți obține pentru următoarea ta comandă până la

puncte = dezmembrare

Cum funcționează?

Naturitas Club Câștigă puncte de fiecare dată când faci o achiziție Plasați comanda dvs. și veți obține 5 puncte de discount pentru fiecare LEI cheltuită. 1 LEI cheltuit = 5 puncte

Naturitas Club Primește puncte suplimentare pentru alte acțiuni Completează-ți profilul, abonează-te la newsletter-ul nostru sau evaluează produsele pe care le-ai comandat. Vei câștiga până la 50 de puncte pentru fiecare acțiune

Naturitas Club Răscumpără-ți punctele la următoarea comandă Și... primești o reducere automată când finalizezi comanda! 100 puncte: reducere de 1 LEI

1 Unități în stoc

Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
  • Plată sigură cu:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Retururi

Puteți returna produsul dacă nu a fost folosit și este în ambalajul său original.în termen de 14 zile de la data livrării confirmate al comenzii.

Vă vom explica cum funcționează returnările de comenzi pas cu pas:

  1. Vă rugăm să contactați departamentul nostru de servicii pentru clienți, indicând numărul comenzii.
  2. Împachetează și pregătește coletul.
  3. Livrați pachetul către transportator.
  4. Așteptați pentru restituirea sumei pe metoda dvs. de plată.

Cum pot solicita o rambursare?

Valori ale produsului

  • Ecocert
  • Bio-eco

Descriere

Întrebări și Răspunsuri (0)

Descriere

Lev'blé BIO de la Priméal este realizat exclusiv cu ingrediente din agricultura ecologică: grâu și drojdie selectată. Această drojdie, în sinergie cu aluatul de grâu, va dezvolta în timpul fermentației arome foarte plăcute, dar necesită un timp de creștere adecvat.

Indicație

Priméal este marca ecologică lider de produse alimentare uscate vândute în magazinele organice, care oferă o gamă largă de produse alimentare sărate și dulci. Folosește ingrediente franceze locale, asigurând în același timp producția și ambalarea locală, în Ardèche, o garanție a calității franceze a know-how-ului nostru.

Mod de preluare

Se recomanda prepararea manuala: 1- Amesteca 500 g faina + 8 g sare + 21 g drojdie organica + aproximativ 350 ml apa calduta (aproximativ 28°C). 2- Frământați aproximativ zece minute pentru a obține un aluat moale, dar nelipicios. 3- Se lasa sa se odihneasca 30 de minute intr-un bol de salata acoperit cu o carpa umeda. 4- Luați din nou aluatul, eliminând ușor aerul care a intrat pentru a vă forma pâinea. 5- Acoperiți din nou aluatul și lăsați-l să fermenteze în continuare într-o cameră la cel puțin 20°C timp de cel puțin 2 ore 6 Introduceți la cuptorul încins (220 -230°C) pentru aproximativ 45 de minute. Poate fi folosit si la masina de paine: turnati ingredientele in bol si urmati programul de paine integrala.

Condiții de depozitare

A se pastra intr-un loc uscat si racoros. După deschidere, închideți ermetic sacul și păstrați-l ferit de umiditate.

Ingrediente

Aluat de grau deshidratat si devitalizat.

SKU: LP-0079545
BAMTNJL47ZP

Tabel nutrițional

  • Pentru 100 Grame
  • Grăsimi lipidice
    2.1 G
  • Acizi grași saturați
    0.4 G
  • Carbohidrați / carbohidrați
    68.2 G
  • Zaharuri
    1.5 G
  • Fibre dietetice
    7.8 G
  • Proteinele
    16.5 G
  • Sare
    0 G
  • Valoare energetică
    373 Kcal

Specificații

  1. Nu există întrebări pentru acest articol încă.

Întrebări și Răspunsuri

Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.