Amidon Orez fără gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
Descriere
Amidonul de Orez Fara Gluten Dayelet este indicat in special persoanelor cu boala celiaca, este cunoscut de multi ani ca un bun asistent in toate bucatariile pentru a ingrosa si a da finete la tot felul de mancaruri si deserturi.
Indicație
Este folosit ca agent de ingrosare in deserturi, sosuri, supe, alimente pentru copii etc. Combustibil excelent pentru activitatea umană, cu o aprovizionare rapidă cu carbohidrați cu absorbție mai lent și un răspuns glicemic mai scăzut decât alți amidon.
Mod de preluare
Este foarte recomandat ca agent de ingrosare in conditii normale de aciditate si temperatura.
Ingrediente
Amidon de orez.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică360 Kcal
-
Grăsimi lipidice0.1 G
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați87 G
-
ZaharuriG
-
Fibre dieteticeG
-
Proteinele1 G
-
SareG
-
Amidon87 %
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.