Amidon de săgeată
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Bio-eco
Descriere
Agent de îngroșare 100% natural fără gluten și vegan, foarte digerabil.
Indicație
Pulberea de săgeată se obține din tuberculii săgeții. Acestea conțin aproximativ 23% amidon. Mai întâi se spală și se scurg și mai târziu se reduc în pulpă folosind mortare. Lichidul astfel obtinut este trecut printr-o sita unde amidonul insolubil se depune pe fund. Se lasa sa se usuce obtinand un produs pulbere.
Acționând ca un agent de îngroșare (înlocuitor pentru făina de porumb și alți agenți de îngroșare), pulberea de săgeată creează un gel limpede și nu se descompune atunci când este combinată cu ingrediente acide) în sosuri, tocane și sosuri. Utilizați-l în prăjituri, jeleuri, prăjituri, budinci, umpluturi de plăcinte cu fructe și glazură ca agent de îngroșare.
Mod de preluare
Se recomandă o lingură pentru fiecare sfert de litru de apă.
Precauții
A nu se lasa la indemana copiilor.
Condiții de depozitare
A se pastra in recipientul original intr-un loc curat, racoros, uscat si fara miros, ferit de surse directe de lumina si caldura. La umiditate relativă maximă 60% și sub 25ºC. Odată deschis recipientul, păstrați-l bine închis și în condițiile de depozitare indicate.
Se recomandă evitarea presiunii asupra recipientelor.
Ingrediente
Pulbere de săgeată din producție ecologică. Origine: India.
Certificat
ES-ECO-026-VAS
Agricultura non-UE
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.1 G
-
Acizi grași saturați0 G
-
Carbohidrați / carbohidrați84.8 G
-
Zaharuri0 G
-
Fibre dietetice3.4 G
-
Proteinele0.3 G
-
Sare0.005 G
-
Valoare energetică357 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.