Sengiri daikon Bio vegan
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Bio-eco
Descriere
Sengiri daikon Bio vegan de la Terrasana este un tip de rădăcină albă, este delicios de folosit în salate sushi, supe miso sau alge marine.
Mod de preluare
Se recomandă să se înmoaie timp de 10 minute și apoi să se scurgă. Dacă doriți, puteți prăji scurt fâșiile în ulei, adăugați apa scursă și fierbeți timp de 10 minute. Asezonați cu condimente japoneze.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat. După deschidere, păstrați etanș într-un loc uscat și întunecat, la temperatura camerei (maxim 20°C).
Ingrediente
Ridiche Daikon uscată* (100%).
(*) Din agricultura ecologica.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică332 Kcal
-
Grăsimi lipidiceG
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați63 G
-
Zaharuri23 G
-
Fibre dietetice18 G
-
Proteinele11 G
-
Sare0.3 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.