Gluten pur
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Ecocert
-
Bio-eco
Descriere
Glutenul pur de la Priméal este partea proteică a bobului de grâu.
Mod de preluare
Se recomandă folosirea unui amestec cu făină de grâu pentru a-i crește conținutul de proteine sau pentru a prepara seitan, care poate fi apoi gătit pane, feliat, tocat, tocat,... Prepararea seitanului: se diluează gluten + apă, se formează o bilă și se așează. se pune în 1 volum mare de apă clocotită cu sare și aromă, apoi se fierbe timp de 1 oră. Aluatul își dublează sau chiar își triplează volumul.
Precauții
Poate contine urme de alergeni. Consultați-ne.
Condiții de depozitare
A se pastra la loc racoros, uscat, ferit de lumina.
Ingrediente
Gluten de grau.
Certificat
FR-BIO-01 UE Agricultură
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice2 G
-
Acizi grași saturați0.4 G
-
Carbohidrați / carbohidrați6 G
-
Zaharuri0 G
-
Fibre dietetice1 G
-
Proteinele83 G
-
Sare0.07 G
-
Valoare energetică376 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.