Fâșii vegane fără carne
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara soia
-
Fara gluten
-
Fără zahăr
-
Fara lactoza
-
Fara arome artificiale
-
Bio-eco
Descriere
Fâșiile fără carne de Proteine Vegetale Texturate (PVT) de la Nuveg au 53% proteine, așa că o porție de 50 g asigură 26 g de proteine (într-o friptură sunt 10 g, iar în două ouă 15 g, de aceea, oferă o cantitate excepțională). de proteine și nutrienți în forma sa biodisponibilă. Conținut ridicat de vitamine și minerale esențiale, precum și proteine complete. Alternativa vegetala la carne si ideala de combinat in toate retetele tale. O opțiune proteică absolut simplă, ușoară și neutră.
Fâșiile fără carne de proteine vegetale texturate (PVT) de la Nuveg sunt ideale pentru a te bucura de o masă extrem de sănătoasă, rapid și ușor. În plus, sunt foarte gustoase, deoarece cu diferite combinații obținem un număr mare de rețete.
Fâșiile fără carne de proteine vegetale texturate (VTP) de la Nuveg sunt o alternativă fantastică la proteinele animale sau chiar mai bune decât produsele din soia foarte procesate. Este mult mai durabil, are un proces de producție simplu și fără chimicale și gătește rapid, recomandat pentru toate vârstele și toate genurile.
Indicație
Principalele avantaje:
- Aromă delicioasă, ușor sărată, care seamănă cu carnea atunci când este asezonată.
- Alternativă fantastică la proteinele animale.
- Aplicații și rețete nesfârșite.
- Sărac în grăsimi.
- Ideal pentru diete de control al greutății.
- Indicele glicemic foarte scăzut.
- Sursă de proteine 53%.
- Proteinele ajută la creșterea masei musculare.
- Proteinele ajută la păstrarea masei musculare.
- Proteinele contribuie la menținerea oaselor în condiții normale.
- Sursa de fibre.
- Fara gluten si lactoza.
- Potrivit pentru vegetarieni și vegani.
- Cu certificare ecologică / fabricat în Europa.
- Fără toxice, supus unor controale riguroase de calitate.
- Alternativă mai sănătoasă la produsele din soia și foarte procesate.
- Fără procesare chimică.
- Proteine futuriste datorită amprentei sale durabile.
Mod de preluare
- Per porție (30-50 g), rehidratați (PVT) adăugând 2 căni (50 g) de Fâșii Texturate Non-Carne la 1 cană de apă fierbinte (200 ml) cu o linguriță de sare timp de 15 minute.
- Îndepărtați excesul de apă. Veți obține 200 g de fâșii vegane gata de sot, coacere sau prăjit.
- Folosește-l în rețetele tale ca alternativă la carne în aceeași proporție cu aceasta.
- Odată rehidratat, se poate păstra câteva zile la frigider, iar în general se folosește ca și cum ar fi carne
Pentru a obține fâșii vegane de vită, amestecați: 5% suc de rădăcină de sfeclă, 5% sos de soia și 3% oțet.
Fâșiilor fără carne nuveg de Proteine Vegetale Texturate (PVT) puteți adăuga și suc de mere sau cafea (5%), condimente sau înlocuiți apa cu bulion, pentru a da mai multă aromă și nuanțe diferite fâșiilor fără carne.
Vă rugăm să rețineți că absoarbe de 3 ori volumul său, așa că 100 g de fâșii texturate fără carne devin 400 g de fâșii vegane fără carne odată hidratate.
Precauții
Consultați-vă medicul sau dieteticianul înainte de a adăuga orice suplimente la dieta dumneavoastră. Persoanele care urmează diete restrictive ar trebui să-și consulte profesionistul din domeniul sănătății sau nutriționistul înainte de a adopta sau de a respinge utilizarea produselor noastre.
Condiții de depozitare
A se pastra la loc racoros (de preferinta 5-15ºC), ferit de lumina directa. În condiții uscate (de preferință RH 55-60%) și curat.
Odată deschis ambalajul, se închide ermetic și se depozitează din nou în condițiile descrise pentru a evita expunerea la umiditatea ambientală, aderența mirosurilor și contaminarea microbiană.
Ingrediente
Proteine din mazăre *, proteină faba * și sare (*) Din agricultura ecologică.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice4.1 G
-
Acizi grași saturați0.9 G
-
Carbohidrați / carbohidrați15 G
-
Zaharuri2.9 G
-
Fibre dietetice15 G
-
Proteinele53 G
-
Sare1.2 G
-
Valoare energetică339 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.