Cristal Tempe Bio
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Tempe Bio de Cristal de la Mimasa este un derivat din soia care se obține printr-un proces de fermentare termică.
Indicație
In ceea ce priveste proprietatile sale, Tempeh se remarca inainte de toate prin continutul de izoflavone si saponine, pe langa faptul ca are toti aminoacizii esentiali. Izoflavonele ameliorează rigiditatea la nivelul gâtului și umerilor. De asemenea, ele promovează prevenirea neoplasmelor mamare. Saponina, la rândul ei, ajută la inhibarea peroxidării lipidelor, provocând un efect anti-îmbătrânire și prevenind întărirea arterelor și a afecțiunilor hepatice.
Mod de preluare
Este recomandat să mănânci direct. De asemenea, poate fi tăiat în felii mai subțiri și prăjit pe grătar pentru a fi crocant. Tăiat în felii, poate fi acoperit și prăjit și apoi condimentat cu Tamari-Shoyu. În cele din urmă, poate fi folosit la prepararea tocanelor cu legume sau ca ingredient în numeroase preparate, precum supe sau salate.
Ingrediente
Apa, Shoyu* (soia, grau, sare de mare si koji), otet de mere* si ferment (Rhizopus) (*din agricultura ecologica).
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Proteinele18.98 G
-
Grăsimi lipidice1.49 G
-
Carbohidrați / carbohidrați3.49 G
-
Zaharuri0.28 G
-
Sare0.37 G
-
Valoare energetică103 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.