umeboshi întreg
Descriere
Yang Tse Whole Umeboshi este un murat de ume (o varietate japoneză de prune numită și caise japoneză) care este uscat, sărat în butoaie și o greutate așezată deasupra pentru a stoarce sucul. Culoarea murăturii este maro, dar se obișnuiește să se vopsească în roșu folosind o plantă numită akajiso. Umeboshi are formă sferică și textura sa variază de la netedă la foarte aspră. Acesta are o aromă foarte acidă și sărată.
Mod de preluare
Se recomanda sa o gustati direct, de preferat pe stomacul gol. Cu toate acestea, datorită aromei sale intense poate fi consumat împreună cu alte alimente și băuturi.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Prune Umé (72,6%), sare de mare (17%), oțet Umeboshi (10,4%), Shiso.
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.