Risotto cu ciuperci bio
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Bio-eco
Descriere
Preparat cu orez, legume și boletus.
Mod de preluare
1- Încinge o lingură de ulei într-o tigaie pentru paella. Se toarnă conținutul pungii și se prăjește cel puțin 1 minut la foc mediu.
2- Se toarnă 2,5 părți de apă clocotită la 1 din amestec. Pentru 250 g risotto, 625 ml apă. Puteți folosi și bulion dacă doriți.
3- Gatiti intre 12 si 15 minute la foc mediu.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Orez alb rotund* (88%), legume deshidratate* (rosii*, patrunjel* si ceapa*) si ciuperci salbatice deshidratate* (4%) (Boletus edulis). (*)Ingrediente din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-019-CT
Origine: UE/non-UE
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.8 G
-
Acizi grași saturați0.2 G
-
Carbohidrați / carbohidrați74 G
-
Zaharuri3.3 G
-
Fibre dietetice3.1 G
-
Proteinele8.3 G
-
Sare0.05 G
-
Valoare energetică341 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.