Pregătit pentru pizza
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fără zahăr
-
Fara lactoza
-
Vegetarian1
-
Bio-eco
Descriere
Aluatul de pizza organic fără gluten Bauckhof este făcut din făină de orez brun și se comportă ușor diferit la copt față de aluatul standard de făină. Datorită rețetei sale îmbunătățite, acest aluat de pizza este foarte ușor de preparat, este suculent și pufos la interior și coace frumos și crocant la exterior. Doar adăugați ulei și apă, aluatul nu trebuie să crească.
Indicație
Cantitatea pachetului este suficienta pentru doua tavi detasabile sau o tava. Aluatul se prepară în cinci până la zece minute, timpul de coacere este de 20 de minute.
Mod de preluare
Este recomandat sa faceti aluatul adaugand apa (si ulei daca doriti), intindeti-l, adaugati ingredientele dupa gust, coaceti 15-20 de minute si gata!
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Făină de orez brun*, Amidon de porumb*, Făină de orez*, Praf de copt (agent de creștere: carbonat acid de sodiu, acidulant: tartrat de monopotasiu, amidon de porumb*), Coji de psyllium măcinat*, Pudră de sirop de orez*, Pudră de aluat de quinoa* (făină de quinoa) *, făină de orez*, culturi starter), sare de mare. *Ingrediente din producție ecologică.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice1.1 G
-
Acizi grași saturați0.3 G
-
Carbohidrați / carbohidrați76 G
-
Zaharuri2.2 G
-
Fibre dietetice3.5 G
-
Proteinele4.2 G
-
Sare2.1 G
-
Valoare energetică339 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.