Pastă miso de orz japoneză
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Organic
Descriere
Cunoscut și sub numele de Mugi Miso, este miso-ul tradițional din Japonia rurală. Acest miso magnific este făcut folosind metode tradiționale și învechit în întregime în butoaie de lemn de cedru timp de 1 până la 2 ani.
Mod de preluare
Este recomandat pentru adăugarea de aromă bogată și bunătate concentrată la sosuri, preparate coapte, supe și fasole. De asemenea, face o supă miso excelentă.
Ingrediente
Soia integrală* (36%), orz* (30%), sare de mare, apă.
(*) Cultivat organic.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice5.7 G
-
Acizi grași saturați3 G
-
Carbohidrați / carbohidrați12 G
-
Zaharuri6.7 G
-
Fibre dieteticeG
-
Proteinele11 G
-
Sare12.4 G
-
Valoare energetică153 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.