Ferment pentru desertul cu iaurt amestecat
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Ecocert
-
Bio-eco
-
Il comand si eu de cateva ori. Este excelent.
Também encomendo várias vezes. É excelente.
Tradus din naturitas.pt
Vezi originalul
Ferment pentru desertul cu iaurt amestecat recenzii
Bază în 1 recenzie
-
5 stele1
-
4 stele0
-
3 stele0
-
2 stele0
-
1 stea0
Descriere
Cele două bacterii benefice din iaurt sunt Streptococcus thermophilus și Lactobacillus bulgaricus. Ambele operează în simbioză pentru a transforma laptele în iaurt la o temperatură de mai mult sau mai puțin de 40 ° C.
Plicul cu doză dublă vă permite să faceți 8 iaurturi de 125 ml.
Indicație
Cele două bacterii benefice din fermentul de iaurt: Streptococcus thermophilus și Lactobacillus bulgaricus operează în simbioză pentru a transforma laptele în iaurt la o temperatură de mai mult sau mai puțin de 40 ° C.
Mod de preluare
Se dizolvă fermentul în 2 linguri de lapte.
Adaugă după rețete, zahăr, dulceață, arome...
Se răcește și se lasă la rece câteva ore înainte de a degusta.
Condiții de depozitare
Conservarea pulberii de preferință sub + 18 ° C pentru o mai bună eficiență a fermentației.
Ingrediente
Certificat
FR-BIO-01 UE Agricultură
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice1.4 G
-
Acizi grași saturați0.1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați47 G
-
Zaharuri47 G
-
Fibre dieteticeG
-
Proteinele31 G
-
Sare0.5 G
-
Valoare energetică322 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
4 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.