Fasole albă fiartă ECO
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Vegetarian1
-
Bio-eco
Descriere
Fasolea albă gătită organic ne oferă o mulțime de proteine. Este un aliment recomandat mai ales pentru dezvoltarea musculara. Unul dintre beneficiile fasolei albe este că, deoarece conțin fibre și proteine vegetale, este sațioasă și reglează tranzitul intestinal.
Indicație
Ajută la creșterea nivelului de fier din sânge. Le face un aliment recomandat persoanelor care practica sport intens. Fiind un aliment bogat în potasiu, ajută la buna circulație, reglând tensiunea arterială. Potasiul conținut de acest aliment ajută la reglarea fluidelor corporale. Au conținut ridicat în B1 și B9.
Mod de preluare
Se recomanda folosirea fasolei atat in preparate calde cat si reci. Acestea oferă multe posibilități în bucătărie, permițând pregătirea unor preparate foarte diverse și consistente, de la tocănițe și tocănițe de iarnă până la salate de vară. Ideale insotite de legume, carne, peste, sunt foarte versatile.
Precauții
Poate contine urme de gluten, soia, nuci, susan, lapte, telina si mustar.
Ingrediente
fasole alba
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.4 G
-
Acizi grași saturați0.1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați12.7 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Proteinele4.8 G
-
Sare0.7 G
-
Valoare energetică70 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.