Rețetă tradițională de bulion din Galicia Porto Muiños
Descriere
Rețetă tradițională de bulion din Galicia Porto Muiños de la Porto Muiños este făcut dintr-o rețetă tradițională din „Costa da Morte”
Indicație
Este marca cu o garanție de calitate care aduce pe masa ta alge marine galice Alge marine naturale, de pe coasta Galiției. Cultivare și recoltare manuală durabilă cu certificat ecologic. S-ar putea să vă întrebați ce caută aici o rețetă tipică din Galicia care, aparent, nu are nimic de-a face cu marea. Ei bine, arata mult, noi galicienii de pe litoral nu intelegem zilele reci la mare fara o farfurie buna de bulion care sa incalzeasca corpul.
Mod de preluare
Se recomandă încălzirea în oală: Turnați conținutul cutiei într-o oală și încălziți la foc mic timp de 10 minute. Încălziți la cuptorul cu microunde: turnați conținutul cutiei într-un recipient nemetalic și gătiți timp de 3 până la 5 minute, în funcție de putere.
Precauții
Poate contine urme de soia si lapte si derivati (inclusiv lactoza)
Condiții de depozitare
A se pastra la temperatura camerei intr-un loc racoros si uscat. Odată deschis, se păstrează la frigider și se consumă în 24 de ore.
Ingrediente
Bulion (facut din apa, carne de porc si sare), cartofi (21%), blaturi de nap (12%), fasole alba (8%) si chorizo (carne slaba de porc si bacon, sare si condimente)
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice5.6 G
-
Acizi grași saturați0.3 G
-
Carbohidrați / carbohidrați1.4 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Proteinele3.3 G
-
Sare0.49 G
-
Valoare energetică69 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.