Pachet bulion de oase
Valori ale produsului
-
Produs 100% natural
Descriere
Pachetul cu bulion de oase Caldos Cooldo este format din 6 unități a câte 300 ml fiecare. Bulion de oase cu conținut ridicat de proteine și sursă naturală de colagen.
Indicație
- Se face la foc mic mai mult de 20 de ore pentru a obține maximum de nutrienți.
- Fabricat cu materii prime 100% spaniole și ecologice; cu oase de la animale crescute în libertate pe pășunile spaniole. Sare, ghimbir și turmeric sunt, de asemenea, cultivate în Spania.
- 100% materie primă organică, 0% aditivi, 0% conservanți, 100% natural. Fara gluten, Keto, paleo, AIP.
- Conținut ridicat de proteine și sursă naturală de colagen.
Ce nutrienți are bulionul de oase?
Bulionul de oase este bogat în colagen și minerale. De asemenea, este o sursă naturală de alți aminoacizi precum prolina, glicina sau glutamina.
- Prolina: Este un aminoacid neesențial pe care corpul nostru îl poate sintetiza din acidul glutamic. Prolina joacă un rol esențial în sinteza proteinelor, în special în sinteza colagenului. Întărește articulațiile și tendoanele, ajută la întărirea mușchilor inimii, participă la sinteza colagenului, îmbunătățește textura pielii, ajută la regenerarea țesuturilor și a mucoaselor, ajută la imunitatea organismului nostru interacționând cu menținerea unele imunoglobuline.
- Glicina: este un aminoacid neesențial, care, în anumite situații precum leziuni, afecțiuni sau inflamații articulare, poate deveni esențial, deoarece nu suntem capabili să producem cantitățile necesare. Menține funcția de vindecare corespunzătoare, esențială pentru sinteza colagenului, promovează producția de hormon de creștere, ajută la buna funcționare a creierului, ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge, acționează ca un neurotransmițător inhibitor în sistemul nervos central.
- Colagen: este cea mai abundenta proteina din organism si se gaseste in pielea noastra, precum si in tesuturile conjunctive precum articulatiile si tendoanele; Menține oasele și mușchii împreună și menține căptușeala intestinului. Colagenul reprezintă aproape o treime din masa noastră totală de proteine. De asemenea, obișnuia să reprezinte o parte relevantă a dietei noastre. Și astăzi nu este cazul. Dacă adăugăm la acest fapt că sinteza de colagen se reduce odată cu vârsta, este foarte important să asigurăm suficientă materie primă pentru a-și menține producția. În plus, la femei, scăderea estrogenului în timpul menopauzei reduce și mai mult sinteza de colagen. Bulionul de oase este o sursă naturală de colagen și conține în mod natural cofactorii care ajută la menținerea colagenului în organism.
- Gelatina: nu este altceva decât colagen fiert. Odată ce se răcește, se solidifică și capătă o textură de gel. Și dacă îți răcești bulionul și obții gelatină, este un semn excelent al prezenței colagenului.
- Glutamina: este cel mai abundent aminoacid din organismul nostru, ajuta la regenerarea tesuturilor, are un rol important in sanatatea digestiva si promoveaza functia imunitara optima. Glutamina garantează integritatea peretelui intestinal și ne ajută să ne păstrăm masa musculară.
- Glicozaminoglicanii: sunt carbohidrați complecși care participă la multe procese biologice. Sunt esențiale pentru a menține țesutul conjunctiv și lichidul sinovial, lubrifiantul care ne înconjoară articulațiile, în stare bună. Acidul hialuronic, condroitina și glucozamina sunt glicozaminoglicani.
- Minerale: oasele animalelor sunt o sursa foarte bogata de minerale precum calciu, magneziu, cupru, fier, mangan, fosfor, potasiu, sodiu si zinc. Pentru a extrage cantitatea maximă de minerale, este esențial să adăugați un strop de oțet sau alt acid.
Mod de preluare
Alimente gata de consum. Se recomanda agitarea si incalzirea inainte de a consuma. Îl poți lua singur sau îl poți adăuga la smoothie-uri, creme sau tocane, întotdeauna ca parte a unei diete echilibrate.
Condiții de depozitare
Odată deschis, trebuie păstrat la frigider și consumat în decurs de 3 zile. Cand este rece se va transforma in gelatina. Cand il incalzesti, va reveni la starea sa lichida si grasimea se va dizolva, oferindu-i o nota de savoare si nutrienti.
Ingrediente
Apa, oase de vita 22%, carcase de pui 20%, oase de sunca 2,6%* (os de sunca de porc organic si sare de mare), otet de mere*, ghimbir* sare de mare*, turmeric*.
*Ingrediente din producție ecologică.
Certificat
ES-ECO-026-VAS UE Agricultură
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Mililitru
-
Grăsimi lipidice0.8 G
-
Acizi grași saturați0.17 G
-
Carbohidrați / carbohidrați0.5 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Proteinele5.7 G
-
Sare0.49 G
-
Valoare energetică30 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.